ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГООдержувачі житлових субсидій проходитимуть державну перевірку

Одержувачі житлових субсидій проходитимуть державну перевірку

18 апреля 2021
Одержувачі житлових субсидій проходитимуть державну перевірку

Управління праці на соціального захисту населення Рівненської міської ради повідомляє, що Міністерством соціальної політики щомісячно проводиться верифікація особових справ одержувачів субсидії.
 

Визначення права на субсидію та зобов’язань громадян, яких їм необхідно дотримуватись, регламентовані Порядком призначення житлових субсидій, затвердженим Постановою №848 від 21.10.1995р. (зі змінами та доповненнями). Для уникнення зловживань та марнотратства Мінфін ініціював прийняття Закону України «Про верифікацію та моніторинг держаних виплат». Важливим фактором вимушеної так званої «перевірки» стало виявлення порушень, які спричинили надмірне надання житлової субсидії домогосподарствам, де заявник, або члени його сім’ї при заповненні декларації не зазначили факту, який вплинув на право отримання житлової субсидії та її розмір.
 

Для можливості проведення перевірки правильності призначення житлової субсидії, яка надана вашому домогосподарству, просимо одержувачів житлових субсидій, в складі домогосподарств яких є неповнолітні діти, додатково подати до управління праці та соціального захисту населення копії реєстраційних номерів облікової картки платника податків (ідентифікаційні номери) дітей. Для присвоєння ідентифікаційного номера дитині необхідно одному з батьків звернутись до Центру обслуговування платників Рівненської ДПІ (м. Рівне, вул. Відінська 8) з паспортом та свідоцтвом дитини.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!