ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНовий очільник Рівненської ОВА розповів, які завдання поставив йому Президент України

Новий очільник Рівненської ОВА розповів, які завдання поставив йому Президент України

3 января 2024
Новий очільник Рівненської ОВА розповів, які завдання поставив йому Президент України

Будівництво оборонних рубежів на кордоні із білоруссю, мобілізація та підтримка ЗСУ. Про такі пріоритетні напрямки роботи на своїй посаді повідомив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль під час інтерв’ю для телеканалу «Суспільне. Рівне».


«Ми прикордонна з ворогом область, ракети до нас летіли із білорусі. Тому зрозуміло, що завершення будівництва оборонних рубежів на кордоні є пріоритетним для Рівненщини. Є чітко визначені за термінами завдання від Президента України. Продовжуємо розпочату роботу у цьому плані, але є й нове бачення, нові задачі», - розповів Олександр Коваль. 

 

Пріоритетом «номер два» новий очільник Рівненщини назвав посилення процесів мобілізації, а також підтримку Збройних Сил України, оскільки від цього залежить безпекова складова.

 

Разом з тим, Олександр Коваль акцентував на раціональному використанні бюджетних коштів. За його словами, країну чекає ще один економічно важкий рік, тому важливо правильно використовувати фінансові ресурси.

 

«Задачі доволі прості, але складні одночасно. Область працює, додаємо динаміки та продовжуємо забезпечувати стійкість нашого регіону», - підсумував начальник Рівненської ОВА.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!