ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНетверезий водій намагався підкупити поліцейських

Нетверезий водій намагався підкупити поліцейських

11 ноября 2020
Нетверезий водій намагався підкупити поліцейських

Житель села Зносичі Сарненського району намагався уникнути відповідальності за керування транспортним засобом напідпитку. За це надав поліцейським офіцерам громади майже 800 гривень хабаря.


Про підозрілі маневри водія, імовірно напідпитку, дільничним офіцерам поліції, які обслуговують Немовицьку сільську об’єднану територіальну громаду, повідомили місцеві жителі.

 

За отриманою інформацією, автомобіль «Mercedes-Benz E-270» на іноземній реєстрації під керуванням 22-річного жителя села Зносичі поліцейські зупинили на одній із вулиць Немовичів. Чоловік за зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп’яніння, а огляд за допомогою приладу «Драгер» показав 2,09 проміле. З метою уникнення адміністративної відповідальності кермувальник запропонував та надав поліцейським 793 гривні неправомірної вигоди.

 

Тож тепер, окрім адміністративної відповідальності за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, чоловікові загрожує ще і відповідальність кримінальна. Слідчі Сарненського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.

 


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!