ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНайпотужніший комбікормовий завод на Заході України відкриють на Рівненщині

Найпотужніший комбікормовий завод на Заході України відкриють на Рівненщині

12 февраля 2024
Найпотужніший комбікормовий завод на Заході України відкриють на Рівненщині

На Рівненщині завершили будівництво найпотужнішого на Заході України комбікормового заводу. Потужність заводу - 30 тонн в годину. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.


«Команда ТОВ «Реноме-Євробуд» спільно з партнерами, а також Агрокорпорацією «Крупець» завершили будівництво сучасного та потужного комбікормового заводу. Тут вироблятимуть розсипчасті та гранульовані комбікорми, а також кормові добавки європейської якості для птиці, великої рогатої худоби та свиней», - сказав очільник області.

 

Також він додав, що завод укомплектований автоматизованими системами виробництва за європейськими інноваційними технологіями, оснащений сучасним енергоефективним обладнанням. Комбікорми будуть вироблятися  для власних потреб агрокорпорації, а також на замовлення підприємств на Заході України для годівлі великої рогатої худоби, свиней та птиці.


Окрім того, на виробництві буде 10 додаткових  робочих місць.

«Вдячний бізнесу, що вірить в нашу перемогу і не боїться вкладати кошти в розвиток регіону. Адже поява такого підприємства – це не лише про розвиток тваринництва на Рівненщині, а й про додаткові робочі місця, наповнення бюджетів та розвиток території», - зазначив Олександр Коваль.

 

Очільник області наголосив, що в нинішніх умовах підтримка бізнесу – одне з пріоритетних завдань Рівненської ОДА та центральної влади. Саме для цього Президент України Володимир Зеленський започаткував  Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні». Сьогодні, які ніколи, важливо чути думки і проблеми бізнесу.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!