ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині зупинили авто з незаконним перевезенням контрабанди (+ФОТО)

На Рівненщині зупинили авто з незаконним перевезенням контрабанди (+ФОТО)

10 декабря 2020
На Рівненщині зупинили авто з незаконним перевезенням контрабанди (+ФОТО)

Вчора, 9 грудня, близько 20-ї години на автошляху Київ-Ковель-Ягодин поблизу Сарн патрульні помітили транспортний засіб Mercedes, який рухався з технічною несправністю.


Поліцейські цей автомобіль зупинили. За інформацією Патрульної поліції Рівненської області, під час спілкування з охоронцями порядку водій помітно нервував, тож інспектори вирішили провести поверхневу перевірку авто й виявили у багажному відсіку численну кількість білих мішків, вміст яких 45-річний водій відмовився показати.


На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Згодом під час огляду транспортного засобу зі слідчими в авто виявили 107 ящиків, в кожному з яких було по 48 блоків цигарок виробництва Білорусії. Жодних документів чоловік на цей товар чоловік не надав.

 

Поліцейські повідомляють, що за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 1 ст. 199 ККУ (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку).

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!