ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині заброньовано 7000 військовозобов’язаних

На Рівненщині заброньовано 7000 військовозобов’язаних

25 августа 2022
На Рівненщині заброньовано 7000 військовозобов’язаних

Про ситуацію із бронюванням військовозобов’язаних на Рівненщині розповів начальник ОВА Віталій Коваль в інтерв’ю для інформаційного агентства Міноборони «АрміяInform». Так, на сьогодні в області заброньовано близько 7000 працівників критично важливої сфери в регіоні.

«Дуже важливо зберегти високопрофесійних працівників, зокрема, технологів, наладчиків апаратури. Адже на деяких спеціалістах тримаються цілі підприємства. Наприклад, «Льонокомбінат». Тут 70 чоловіків – наладчики обладнання і від їхньої роботи, від готовності ліній до виробництва, залежить робота 900 жінок», - розповів Віталій Коваль.

Начальник ОВА вважає, що було б доцільно спростити цю процедуру і розширити перелік спеціальностей. Це потрібно для того, аби Рівненщина як тилова область могла би більш збалансовано виконувати задання із наповнення бюджетів і допомагати ЗСУ сплатою податків.

Нагадаємо, бронювання військовозобов’язаних — це надання відстрочки від мобілізації працівникам, без яких неможливе функціонування підприємства, установи або організації у воєнний час.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!