ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

На Рівненщині вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

14 декабря 2023
На Рівненщині вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

Щороку 14 грудня в Україні вшановують тих, хто ціною власного здоров'я і життя боровся з наслідками найбільшої техногенної катастрофи в історії.


В.о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін взяв участь в покладанні квітів до постаменту Жертвам Чорнобильської катастрофи. Також були присутні керівництво міської влади Рівного, представники ДСНС та Нацполіції, військові, громадськість, небайдужі рівняни табезпосередні учасники ліквідації аварії на ЧАЕС.

 

«Обов’язок кожного з нас пам’ятати тих, хто віддав своє життя та здоров’я, щоб ліквідувати наслідки цієї жахливої трагедії. Якби не тисячі добровольців, масштаби аварії були б значно більшими як для України, так і для всього світу», - сказав Сергій Подолін.

 

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, а також поклали квіти до пам'ятника Жертвам Чорнобиля. Цьогоріч його відреставрували на прохання чорнобильців. 

 

Нагадаємо, на Рівненщині проживає близько 295 тисяч людей, які мають статус потерпілих від Чорнобильської аварії, з них - 3 тисячі ліквідаторів.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!