ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНА РІВНЕНЩИНІ СУДИТИМУТЬ ПОСАДОВЦЯ, ЯКИЙ ЗА ХАБАР ОБІЦЯВ ПЕРЕДАТИ В ОРЕНДУ ПІДПРИЄМЦЮ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ

НА РІВНЕНЩИНІ СУДИТИМУТЬ ПОСАДОВЦЯ, ЯКИЙ ЗА ХАБАР ОБІЦЯВ ПЕРЕДАТИ В ОРЕНДУ ПІДПРИЄМЦЮ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ

24 января 2024
НА РІВНЕНЩИНІ СУДИТИМУТЬ ПОСАДОВЦЯ, ЯКИЙ ЗА ХАБАР ОБІЦЯВ ПЕРЕДАТИ В ОРЕНДУ ПІДПРИЄМЦЮ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ

Прокурорами Рівненської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора управління житлово-комунального господарства селищної ради на Дубенщині, якому інкримінують одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).


Його затримали на початку року «на гарячому», безпосередньо після отримання хабаря.

 

У ході слідства встановлено, що чоловік взяв 4 000 доларів США за передачу в оренду земельної ділянки комунального підприємства в обхід офіційної процедури, без укладання цивільно-правової угоди. На цій ділянці місцевий підприємець мав намір облаштувати майданчик для зберігання та обслуговування транспортних засобів, при цьому громада від такої «співпраці» не отримала б ніяких доходів у свій бюджет.

 

Наразі посадовця відсторонено від займаної посади. Обвинувальний акт скеровано до Демидівського районного суду. Свою вину чоловік визнає у повному обсязі.

 

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області, за оперативного супроводу УСР в області ДСР НП України.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!