ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині ремонтують дорогу до Білого озера

На Рівненщині ремонтують дорогу до Білого озера

11 мая 2021
На Рівненщині ремонтують дорогу до Білого озера

Повністю розбиту дорогу до Білого Озера, що у Вараському районі, вже відновлюють будівельники. Це 17 км автошляху Стара Рафалівка - Рудка.

 

Як повідомляють у Рівненській ОДА, відремонтувати дорогу планують в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». «Дорога важлива не лише для туристів, вона має стратегічну логістичну вагу. Автошлях державного значення - сполучає два центри Вараського району – Зарічне та Вараш. Крім того - це єдиний шлях до туристичної перлини Полісся – Білого озера», - зазначив голова РОДА Віталій Коваль.

 

Як розповідають в Службі автомобільних доріг області, наразі вже завершені проєктні роботи. Тепер, після проходження експертизи проєктно-кошторисної документації, орієнтовно на наступному тижні, САД оголосить тендер на проведення капітального ремонту відрізку, з повною заміною асфальту.

 

Наразі тривають поточні роботи з відновлення білощебеневого покриття цієї ж дороги між селами Рудка та Більська Воля. Також заплановано проведення аналогічних робіт на ділянці автодороги Т-18-08 між селами Мульчиці та Борове.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!