ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині продовжують співпрацювати з європейським бізнесом

На Рівненщині продовжують співпрацювати з європейським бізнесом

1 августа 2023
На Рівненщині продовжують співпрацювати з європейським бізнесом

Деревообробка, ІТ, картографія, пасажирські перевезення, ландшафтний дизайн, терапія, наука, реабілітація – такі практичні кейси з партнерства обговорили сьогодні під час робочої зустрічі з бізнесом Латвії. Нашу область представляли заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко та керівники профільних департаментів.

 

«Ми ознайомили наших партнерів та донорів з економічним потенціалом області та обговорили можливості співпраці. Є вже певна зацікавленість в деяких проєктах. Рівненщина, як тилова область, повинна заробляти кошти і на себе, і на армію. Інвестиції, які пропонують латвійські партери, дадуть можливість підсилити економіку», - зазначив Ігор Тимошенко.

 

Також під час зустрічі йшлося і про гуманітарну допомогу, зокрема, автомобілі для ЗСУ.

 

Керівник Представництва Латвійського агентства інвестицій та розвитку в Україні Айнарс Межуліс розповів, що незабаром вони передадуть автомобілі, які вилучили у водіїв, яких затримали з ознаками сп’яніння. Окрім того, два авто вже в Україні. Одне попрямувало на Бахмут, а інше – на Київщину.

 

Серед іншого, мова йшла і про співпрацю щодо облаштування мобільних містечок, очищення води, а також експорт сировини та готової продукції з Рівненщини.

 

В свою чергу, військові подякували європейським партерам за вже надану гуманітарну допомогу і обговорили нагальні потреби.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!