ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині посилять контроль за перенавантаженим транспортом

На Рівненщині посилять контроль за перенавантаженим транспортом

28 мая 2021
На Рівненщині посилять контроль за перенавантаженим транспортом

Зберегти дороги області і звести до мінімуму порушення перенавантажених авто: у Рівненській ОДА обговорили подальшу роботу вагових комплексів і напрацювали важливі рішення. 

 

«Перевантажені автівки деформують автомагістралі, створюють колійність та підвищують ризик виникнення ДТП. Тому головна задача зробити усе необхідне, аби перенавантажені фури не їздили дорогами Рівненщини. Нам важливо не лише будувати дороги, а й захищати їх», — зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. За результатами наради представники дорожньої галузі, поліція та підрядники, обговорили подальшу роботу та визначили першочерговий план дій. «Потрібно негайно розпочати процес встановлення габаритно-вагових комплексів на автошляху Н-25. Також створити рейдові групи, які будуть перевіряти підприємців та перевізників на перевантаження фур в стартовій точці відправки», — зазначив керівник області.

 

Зокрема, Віталій Коваль доручив:

до 1 червня в Корці запустити роботу пересувних зважувальних ваг;
до 1 липня біля Любомирки підготувати майданчик габаритно-вагового контролю до роботи в цілодобовому режимі.

 

Як повідомляють у Рівненській ОДА, ще торік дорожники розпочали відновлювати трасу Городище-Рівне-Старокостянтинів (Н-25. Тому вкрай важливо зберегти якісне дорожнє покриття.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!