ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині попрощалися з трьома Героями

На Рівненщині попрощалися з трьома Героями

22 июня 2023
На Рівненщині попрощалися з трьома Героями

 

Рівненська обласна державна адміністрація

На Рівненщині в останню дорогу провели трьох Героїв: Андрія Іващука, Олександра Сінькова та Андрія Філатова. 

 

У Козинській громаді попрощались із Андрієм Іващуком. Чоловік служив у ЗСУ на посаді командира гранатометного відділення взводу вогневої підтримки окремого гірсько-штурмового батальйону, був сержантом. 

 

На жаль, загинув воїн 16 червня 2023 року у бою поблизу населеного пункту Лобкове Василівського району Запорізької області. Поховали Андрія в рідному селі Гранівка. 

 

Олександрійська громада в жалобі за 44- річним Олександром Сіньковим. Воїн народився у селі Нова Любомирка, навчався в Олександрійському ліцеї. Закінчив Рівненське професійно-технічне училище, здобувши кваліфікацію електромонтажника. Після строкової служби в армії повернувся в рідне село. Разом з дружиною Наталею виховували сина. 25 березня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації. Планував обов’язково приїхати на народження свого другого сина. Але не судилося... Солдат загинув 19 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Сокіл Донецької області внаслідок влучання ракети російської федерації. Поховали Героя в селі Олександрія.

 

У Вараську громаду «на щиті» повернувся 36-річний Андрій Філатов. Чоловік народився у м.Славутич на Київщині. Мобілізували до лав ЗСУ наприкінці серпня минулого року. Служив бойовим медиком, солдатом 1-ої штурмової роти військової частини А4640. На жаль, загинув воїн 16 червня 2023 року, виконуючи бойове завдання біля села Новоданилівка Оріхівського району Запорізької області. Без батька залишилося двоє дівчат, дружина при надії...

 

Вічна пам'ять і слава Героям!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!