ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОНа Рівненщині чимало молоді хоче долучитися до штурмових бригад «Гвардії наступу»

На Рівненщині чимало молоді хоче долучитися до штурмових бригад «Гвардії наступу»

15 марта 2023
На Рівненщині чимало молоді хоче долучитися до штурмових бригад «Гвардії наступу»

На Рівненщині є чимало молоді, яка хоче помститися ворогу і долучитися до штурмових бригад «Гвардії наступу». Середній вік таких добровольців – 35 років. Про це йшлося під час робочої наради з представниками прикордонної служби, силових структур та Нацгвардії під керівництвом першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна.

Нагадаємо, «Гвардія наступу» - це 8 штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби. Заявку на вступ до бригад можна подати у 5 ЦНАПах області – у двох у Рівному, а також у Дубні, Вараші, та Сарнах. Окрім того, в області працюють агітаційні групи, які надають консультації та роз’яснення добровольцям.

Сергій Подолін також додав, що «Гвардія наступу» - це добровільний набір і жодним чином не мобілізація. Кампанія спрямована на вмотивованих людей, які бажають боронити свою землю. Запис у штурмові бригади продовжується.

Перший заступник голови Рівненської ОДА наголосив, що основу цих загонів складають досвідчені поліцейські, прикордонники, бійці Нацгвардії. Це насамперед люди, які мають бойовий досвід 2014-2015 років. Водночас до підрозділів можуть вступити і добровольці без бойового досвіду. У нашій області чимало рекрутів – це, зокрема, молодь від 18 до 27 років, яка хоче помститися ворогу і долучитися до перемоги України. Після проходження медкомісії усіх новобранців навчатимуть висококваліфіковані інструктори.

Більше інформації - на сайті «Гвардії наступу» https://storm.mvs.gov.ua.

Рівненщині подати заявку можна через 5 ЦНАПів за такими адресами:

  • м-н Просвіти, 2, м.Рівне;
  • вул.Соборна, 195 м.Рівне;
  • м-н Будівельників, буд. 25/1, приміщення 104, м.Вараш;
  • вул.Замкова, 4, м.Дубно;
  • вул.Демократична, 46, м.Сарни.
Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!