ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОМашини «швидкої» виставлять на аукціон, щоб потім передати на фронт

Машини «швидкої» виставлять на аукціон, щоб потім передати на фронт

30 ноября 2023
Машини «швидкої» виставлять на аукціон, щоб потім передати на фронт

Сім карет невідкладної швидкої допомоги Рівненська обласна рада планує виставити на аукціон, щоби після продажу їх могли передати на потреби ЗСУ.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії РОР з економічних питань та комунальної власності.  
 

Раніше ці спецавтомобілі використовували бригади Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Однак, після повного оновлення свого автопарку, центр готовий віддати ці авто.
 

- До Рівненської обласної ради необноразово зверталися волонтери, які забезпечують наших воїнів автомобілями. Адже ми час від часу списуємо транспорт наших комунальних закладів та установ. З колегами ми вивчили технічний стан цих «швидких» і прийняли рішення, що їх варто виставити на аукціон. А ті, хто їх придбає, передадуть машини на потреби ЗСУ,  - пояснив голова постійної комісії з економічних питань та комунальної власності Андрій Пехотін.
 

Він також додав, що обласна рада, зі свого боку, не може передати списане майно, бо це забороняє закон. Тож аукціон – це спосіб продовжити життя цим автомобілям і, що важливо, допомогти армії.

Зауважимо, що це питання спершу має бути проголосовано на сесії, яка запланована на 22 грудня. Лише після цього можна буде запускати процедуру аукціону.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!