ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОМайже 100 одиниць техніки чистять дороги Рівненщини

Майже 100 одиниць техніки чистять дороги Рівненщини

10 февраля 2021
Майже 100 одиниць техніки чистять дороги Рівненщини

Третю добу поспіль дорожники продовжують розчищати та обробляти дороги Рівненщини від снігу.

 

Цієї ночі на державних автошляхах області працювало 97 машин та механізмів і 109 дорожніх робітників й інженерів підрядних організацій. Місцеві дороги чистили 64 одиниці техніки та понад 70 працівників. Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль на своїй сторінці Фейсбук.

 

«Чистимо область від снігу 24/7. Робота не припиняється ні на мить, оскільки ризик утворення ожеледиці зберігається. На півночі області та на окремих територіях на півдні досі сніжить. Заради безпеки дітей сьогодні в рейси не пустили 98 шкільних автобусів. Синоптики знову прогнозують погіршення погодніх умов. Вже цієї ночі очікуємо інтенсивні снігопади та хуртовини. Ми – готові», - відзначив Віталій Коваль.

 

Проїзд мережею державних доріг в межах Рівненщини забезпечено. Складніша ситуація із віддаленими другорядними дорогами Рівненського, Гощанського та Дубенського напрямків. Техніка продовжує працювати, в ТГ залучають машини місцевих підприємців.

 

На дистанційному та змішаному навчанні продовжують перебувати учні окремих ТГ Рівненщини. В штатному режимі працюють усі школи колишнього Дубровицького району, на маршрутах усі шкільні автобуси Володимиреччини.

 

За словами синоптиків, впродовж 11-13 лютого на території Рівненської області, у зв’язку з переміщенням з південного заходу Європи чергового активного циклону, очікується подальше ускладнення погодних умов.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!