ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОКількість вакцинованих педагогів на Рівненщині побільшало

Кількість вакцинованих педагогів на Рівненщині побільшало

17 сентября 2021
Кількість вакцинованих педагогів на Рівненщині побільшало

На сьогодні кількість працівників закладів освіти, які отримали щеплення, становить майже 44 тисячі осіб. Повним циклом вакциновано 35% освітян, ще 15% отримали перше щеплення. Про це повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін під час онлайн брифінгу.

 

«Першою і другою дозами вакциновано 22 435 осіб, що становить 50%. Це майже на 7 тисяч більше за останній тиждень. Наразі в області налічується 172 заклади, де вакциновано більше 80% колективу. Наприклад, у разі посилення карантинних вимог навчання продовжиться у Боремельській, Повчанській громадах. У Дубровицькій громаді із 45 закладів освіти у 30 вакциновано більше 80% персоналу», - розповів Сергій Подолін.

 

Разом з тим, незадовільна ситуація з у дошкільних закладах освіти у Гощанській, Зарічненській, Костопільській громадах. З 19 закладів обласного підпорядкування у 5 вакциновано більше 80% працівників. Ясениницький навчально-реабілітаційний центр – 87%, Тучинська спеціальна школа І-ІІ ст. – 87, Острозька спеціальна школа №2 – 83 %.

 

Наближаються до рівня 80% і виші – а саме НУ «Острозька академія», РДГУ та НУВГП.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!