ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДві громади Дубенщини об’єдналися і придбали тепловізор для військових

Дві громади Дубенщини об’єдналися і придбали тепловізор для військових

2 августа 2022
Дві громади Дубенщини об’єдналися і придбали тепловізор для військових

Козинська та Крупецька територіальні громади об’єдналися задля спільної ініціативи. Придбали тепловізор. Вартість приладу – 47800 гривень. Кожна з громад зібрала половину цієї суми. 

«До нас звернувся односельчанин, який проходить службу в ЗСУ з потребою в пристрої. Разом з ним служать хлопці із сусідньої Крупецької громади. Тож обидві сільські ради оголосили про збір коштів, який тривав впродовж червня-липня», - розповів голова Козинської сільської ради Іван Школяр.

В рамках акції заклади культури Козинщини організували та провели благодійні концерти у населених пунктах громади, під час яких збиралися кошти на підтримку воїнів.

«У Крупецькій громаді збирали кошти на тепловізор через банківський рахунок. Окрема подяка за таку ініціативу Теслугівському та Хотинському старостинському округу. Робота в тилу має бути не менш самовіддана, ніж на лінії фронту», - сказав голова Крупецької громади Віталій Мошкун.

Прилад вже доставлений до захисників. А благодійні концерти триватимуть і надалі, адже на прохання бійців у громадах запланували придбати автомобіль для потреб армії.

Спільно до перемоги!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!