ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДовічно перебуватиме за ґратами житель Рівненщини за зґвалтування малолітньої падчерки

Довічно перебуватиме за ґратами житель Рівненщини за зґвалтування малолітньої падчерки

12 октября 2021
Довічно перебуватиме за ґратами житель Рівненщини за зґвалтування малолітньої падчерки

Рівненський апеляційний суд учора, 11 жовтня, залишив без змін вирок, який виніс Здолбунівський районний суд 32-річному жителю Рівненського району— довічне позбавлення волі.

 

37-річна жителька одного з сіл колишнього Острозького району спільно проживала разом із 27-річним уродженцем Острога впродовж кількох років та мали спільну 5-річну дівчинку. Від першого шлюбу у жінки є троє дітей: 10-річна дівчинка та двоє старших синів, які здебільшого мешкали з бабусею та дідусем. Увечері, 14 червня торік, коли господар оселі захмелілий спав, жінка переглянула його телефон та виявила фото й відео протиправних дій, вчинених відносно її 10-річної доньки. Про це матір негайно повідомила до поліції.

 

Слідчі відділення поліції № (м. Острог) розпочали досудове розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу: ч. 6 ст. 152 (зґвалтування, вчинене повторно), ч. 3 ст. 153 (сексуальне насильство, вчинене повторно) та ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої). Зловмиснику, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, повідомили про підозру у скоєнні вказаних злочинів та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

 

Поліцейські встановили, що злочинні дії зловмисник вчиняв у період із січня по травень минулого року. У той час, коли цивільна дружина перебувала на добовій роботі, а її сини — у бабусі, спочатку вчиняв розпусні дії та розбещував падчерку, а в подальшому — ґвалтував. Це підтверджується й файлами відео, яке було вилучене та долучено до справи.
Коли ж дівчинка зі сльозами на очах казала, що все розповість мамі — той погрожував.

 

Сам підозрюваний зізнався у скоєному частково та запевняв, що нічого не пам’ятає, оскільки був у стані алкогольного сп’яніння. Слідчі зібрали необхідну доказову базу та скерували кримінальне провадження до суду. Невдовзі 32-річний обвинувачений почув вирок — довічне позбавлення волі, що і передбачають санкції інкримінованих статей.  Попри зухвалість та тяжкість вчинених злочинів, сторона обвинувачення подала апеляційну скаргу. Втім, суд відмовив у задоволенні вказаної скарги та залишив покарання, встановлене судом першої інстанції.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!