ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДо уваги організаторів масових заходів на території Рівненської тергромади

До уваги організаторів масових заходів на території Рівненської тергромади

9 августа 2022
До уваги організаторів масових заходів на території Рівненської тергромади

Згідно з Порядком проведення масових заходів на території Рівненської області в умовах правового режиму воєнного стану, затвердженого рішенням ради оборони області  від 01.08.2022 №17, організаторам масових заходів на території Рівненської міської територіальної громади необхідно за п’ять робочих днів подати повідомлення на ім’я міського голови Рівного.

У повідомлені про проведення мирного зібрання зазначається інформація про:

    • дату проведення, час початку та тривалість мирного зібрання;

    • мету проведення мирного зібрання;

    • місце або маршрут проведення мирного зібрання;

    • очікувану кількість учасників мирного зібрання;

    • прізвище, ім’я, по батькові особи, яка є організатором мирного зібрання, та відповідальної особу за його проведення, або представника юридичної особи, громадського об’єднання, організації тощо, що є організатором мирного зібрання, адресу, номери телефонів та адресу електронної пошти за наявності. Якщо організатором мирного зібрання є юридична особа, громадське об’єднання тощо – повідомляється найменування, місцезнаходження, ідентифікаційний код в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;

    • намір організатора щодо встановлення на місці проведення мирного зібрання тимчасових споруд, використання звукопідсилювальної техніки та дотримання заходів світломаскування.

Повідомлення можна принести у приміщення Рівненського міськвиконкому (м. Рівне, вул. Соборна, 12а) або надіслати на електронну адресу rivnerada.general@gmail.com

За результатами розгляду повідомлення, організатори отримають відповідь із дозволом (який за необхідності потрібно буде пред’явити за вимогою правоохоронних органів) або відмову.

Наголошуємо, що повідомлення про намір проведення масового заходу необхідно надіслати не пізніше, аніж за п’ять робочих днів!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!