ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОДиректори шкіл та дитячих садочків радилися, як діяти у надзвичайних ситуаціях

Директори шкіл та дитячих садочків радилися, як діяти у надзвичайних ситуаціях

19 февраля 2022
Директори шкіл та дитячих садочків радилися, як діяти у надзвичайних ситуаціях

За дорученням міського голови, профільний заступник, начальник управління освіти, начальник управління з надзвичайних ситуацій провели нараду з директорами шкіл та дитячих садочків громади щодо дій у надзвичайних ситуаціях.

 

-  До мене часто звертаються батьки, які хвилюються, чи освітні заклади відшліфували плани дій у разі надзвичайних ситуацій та небезпек. За останній час ми разом з управлінням надзвичайних ситуацій перевірили стан частини споруд цивільного закладу у навчальних закладах. А з понеділка продовжимо цей процес, щоб вони були в стані готовності у разі надзвичайних ситуацій. Крім того, вперше за десятки років, ми сформували програму цивільного захисту, в якій передбачені кошти на ремонт та оснащення протирадіаційних укриттів та сховищ. То ж директори можуть готувати подання на управління освіти, щоб їх було внесено до програми і виділено фінансування, - коментує міський голова Олександр Третяк.

 

Зі свого боку керівництво начальних закладів, педагоги та здобувачі освіти повинні знати свої дії у разі НС. А також найголовніше – не панікувати та зберігати спокій. Під час наради директори отримали доручення планово проводити роз'яснювальну роботу з колективами та батьками. А також змогли задати питання щодо цивільного захисту, які їх цікавили.

 

Безпека дітей є пріоритетом міської влади. Тому ми активно працюємо, щоб за різних сценаріїв педагоги, діти та батьки знали, як діяти та реагувати.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!