ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОЧи безоплатна анестезія при операціях

Чи безоплатна анестезія при операціях

20 апреля 2024
Чи безоплатна анестезія при операціях

Нагадуємо, якщо ви обслуговуєтесь у лікарні, яка має договір з НСЗУ Національна служба здоров'я України на надання потрібних вам послуг – незалежно від того, планова операція чи ургентна, анестезіологічне забезпечення є безоплатним.
 
Як і передопераційний огляд анестезіологом перед втручанням.
 

Анестезіологічне забезпечення під час діагностичних, лікувально-діагностичних та хірургічних втручань передбачено пакетом Програми медичних гарантій “Хірургічні операції дорослим та дітям в умовах стаціонару одного дня”.
 

Своєчасне знеболення, анестезіологічне забезпечення та моніторинг, за необхідності – процедурна седація, на всіх етапах діагностики та лікування передбачено пакетом “Хірургічні операції дорослим та дітям у стаціонарних умовах”.
 

Зверніть увагу, за умовами укладеного договору лікарня має забезпечити пацієнта тими лікарськими засобами (зокрема і засобами анестезії), які визначені Національним переліком основних лікарських засобів. А також тими, постачання яких відбувається за державні кошти: шляхом централізованих закупівель МОЗ чи коштом інших програм центрального та місцевого бюджетів.
 

Знайти лікарю, яка надає потрібні вам послуги в рамках програми медичних гарантій можна:

На сайті НСЗУ (https://cutt.ly/xw4OqGZ3). У фільтрах оберіть потрібний регіон та групу послуг за назвою пакету.
Або зателефонуйте до нашого контакт-центру за номером 16-77. Оператор підкаже найближчий медзаклад із договором.
 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!