ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОЧерез інертність Костопільської міськради сім’ї військових не можуть отримати квартири, - Віталій Коваль

Через інертність Костопільської міськради сім’ї військових не можуть отримати квартири, - Віталій Коваль

9 августа 2023
Через інертність Костопільської міськради сім’ї військових не можуть отримати квартири, - Віталій Коваль

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль висловив незадоволення бездіяльністю Костопільської міської ради. Адже довгий час сім’ї військових не можуть отримати квартири від держави.

 

« Ще у червні область отримала на це 17 млн грн, які облдержадміністрація відправила на місцеві бюджети. Далі рішенням сесії громади мають прийняти кошти та направити безпосередньо на рахунки отримувачів - це 6 осіб у Рівненській громаді, 2 – в Костопільській ТГ та 1 у Млинівській», - нагадав Віталій Коваль.

 

Виділені кошти – цільові, і передбачені лише для придбання житла особисто сім’ями учасників бойових дій на території інших держав та особами з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників бойових дій на території інших держав.

 

За словами начальника ОВА, із кінця червня Костопільська міська рада не може зібратися. Кошти на спеціальні рахунки одержувачів досі не відправлено.

 

«Схоже, в цій громаді нікому приймати швидкі управлінські рішення. А сама рада демонструє вкрай неефективну діяльність. Якщо й надалі так продовжуватиметься - будуть зроблені висновки. Громада чекає результативності, а не інертності. Наша область сильна настільки, наскільки сильною є найслабша із громад. Чекаю рішення сесії до 15 серпня», - додав Віталій Коваль.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!