ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОБезпекова ситуація на Рівненщині стабільна та контрольована

Безпекова ситуація на Рівненщині стабільна та контрольована

5 марта 2022
Безпекова ситуація на Рівненщині стабільна та контрольована

Про це сьогодні, 5 березня, під час брифінгу в Рівненській ОДА повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

 

Як зазначив Олексій Камишанський, виключенням став вчорашній трагічний випадок, коли 48-річний рівнянин із мисливської зброї застрелив двох громадян, запідозривши їх у протиправних діях.

  

«Шановні громадяни: не приймайте будь-яких рішень самостійно, а тим паче із застосуванням зброї. У разі будь-яких сумнівів — телефонуйте на спецлінію 102. Вам буде надана кваліфікована допомога у найкоротший термін, — наголосив начальник поліції області. — Щоденно ми отримуємо тисячі дзвінків. Кожен випадок ретельно перевіряється».

Зокрема, лише за минулу добу у Рівному було виявлено вісім підозрілих осіб, яких доставили до районного управління поліції. Після ретельної перевірки шістьох із них відпустили, а двох передали співробітникам Управління СБУ в Рівненській області.

Цілодобово поліцейські забезпечують підтримання громадського порядку на вулицях населених пунктів. Тепер до них долучилися і ветерани органів внутрішніх справ: із ними проведені відповідні інструктажі, їм видали зброю.

 

Також Олексій Камишанський нагадав, що під час військового стану категорично забороняється використовувати «дрони» без попереднього погодження із правоохоронними органами та Збройними силами України. Адже такі «безпілотники» будуть визнані як ворожі та негайно знищені, а причетні до їх запуску особи будуть перевірятися відповідними органами.

 

За інформацією ЗСУ потреби у світломаскуванні більше немає. «Військові відпрацювали усі необхідні маневри, тож вимикати світло на вулицях населених пунктів та у вікнах людей недоцільно», — зазначив Олексій Камишанський.

Неухильно дотримуйтесь вимог комендантської години: із 22 по 6 ранку не ігноруйте обмеження – залишайтеся вдома.

 

Ми сильні разом! Разом і переможемо!

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!