ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГОБільше 100 захисників скористалися безкоштовними стоматпослугами на Рівненщині

Більше 100 захисників скористалися безкоштовними стоматпослугами на Рівненщині

20 августа 2024
Більше 100 захисників скористалися безкоштовними стоматпослугами на Рівненщині

П’ять медичних закладів Рівненщини надають безкоштовні стоматпослуги для військовослужбовців та ветеранів.  Пролікувати зуби захисники можуть в обласній стоматологічній поліклініці, а також міських спеціалізованих медзакладах Рівного, Здолбунова, Сарн та Березного.


Нині захисники можуть безоплатно отримати послуги як зубопротезування, так і із лікування зубів.

 

«На Рівненщині безкоштовну допомогу у зубопротезуванні та плановій стоматології вже отримали більше 100 захисників. З кожним днем звернень більшає. Загалом в Україні 130 закладів надають такі послуги і захисник може звернутися у будь-який з них, куди зручно. Місце прописки тут роль не відіграє», - розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

 

Під час онлайн-наради під керівництвом голови Національної служби здоров’я України Наталії Гусак із регіонами йшлося про подальше впровадження ініціативи. 

 

За результатами наради Сергій Подолін доручив профільним департаментам посилити роз’яснювальну роботу щодо проєкту, аби ще більше захисників могли отримати безкоштовну стоматологічну допомогу. Адже це складова комплексної підтримки наших захисників.

 

Нагадаємо, стоматологічну допомогу безоплатно можуть отримати  ветерани війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники бойових дій, а також військовослужбовці, які поки не отримали статус учасника бойових дій, але продовжують виконувати бойові завдання.

Послугу можна отримати як за направленням лікаря, так і за самозверненням.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!