ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО95% території Рівненщини забезпечені покриттям українського ТБ

95% території Рівненщини забезпечені покриттям українського ТБ

11 марта 2024
95% території Рівненщини забезпечені покриттям українського ТБ

За останніми вимірами рівнів сигналу наземного цифрового телевізійного мовлення 95% території Рівненської області забезпечені покриттям. 


Про це під час брифінгу в РівнеОДА повідомив директор Волинської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Володимир Наконечний.

 

«Йдеться про мовлення телемережі MX-7 та програм, що транслює ТОВ «Зеонбуд». До того ж, покриття радіомовлення в регіоні теж на рівні 95%, а саме програми Національної суспільної телерадіокомпанії - «Українське радіо», «Радіо Промінь» і «Радіо Культура», - розповів спікер.

 

Наразі залишаються проблеми сигналу між містами Дубно та Острог. Це пов’язано із особливостями рельєфу. Відповідно у декількох селах є складності із прийомом сигналу.


«До слова, в ефірі державного мультиплексу (MX-7) нині транслюються 7 телевізійних каналів: «Армія ТБ», «Ми – Україна», «Перший», «Рада», «Сонце», «Світло» та «Суспільне Культура», - зазначив Володимир Наконечний.

 

Мережа забезпечує додатковий безоплатний пакет цифрового телебачення та розрахована на 12 каналів. Тож згодом до вже працюючих додадуться ще 5 телеканалів.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!