ГОЛОВНАНОВИНИ РІВНОГО5 медалей вибороли рівненські самбісти на чемпіонаті України

5 медалей вибороли рівненські самбісти на чемпіонаті України

31 января 2022
5 медалей вибороли рівненські самбісти на чемпіонаті України

З 27 по 30 січня 2022 року  у  Львові тривав чемпіонат України серед молоді (18 і 20 років) зі спортивного й бойового самбо.

 

Загалом у змаганнях брав участь 261 спортсмен із усієї України. Команду Рівненської області представляли вихованці ДЮСШ №5 міста Рівного, яких тренує Дмитро Коба. У перший день чемпіонату змагалися у спортивному самбо юнаки та дівчата віком 17-18 років.

 

Дарина Коба  продемонструвала хороший рівень підготовки та стала срібною призеркою чемпіонату України серед дівчат.  Спортсменка виграла три сутички і, на жаль, у фіналі травма ноги завадила стати чемпіонкою.

 

 

Микола Симончук виграв п'ять сутичок. Больовим прийомом він переміг у сутичці за вихід до фіналу  чемпіона світу 2021 року! Проте, у фіналі поступився і виборов срібну медаль чемпіонату України!

 

У другий день змагань Тимур Самедов виборов срібло юніорського чемпіонату України. На жаль, травма ноги отримана ще в першій сутичці, завадила стати чемпіоном. 

 

Третій день чемпіонату України серед юніорів для рівненських спортсменів був дуже результативним. Змагались із бойового самбо.

 

Михайлов Юрій у ваговій категорії 88кг  став чемпіоном України;
Куцель Максим у ваговій категорії 58 кг  також виборов золоту медаль та став чемпіоном України;
Ляшук Едуард у ваговій категорії 71 кг — срібний призер!

 

Щиро вітаємо спортсменів із вдалим виступом на чемпіонаті!

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!