ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИЗеленський у Луцьку провів нараду щодо ситуації на кордоні з Білоруссю

Зеленський у Луцьку провів нараду щодо ситуації на кордоні з Білоруссю

9 июля 2023
Зеленський у Луцьку провів нараду щодо ситуації на кордоні з Білоруссю

Президент України Володимир Зеленський провів координаційну нараду щодо соціально-економічної та безпекової ситуації у Волинській області.

Пре це повідомила пресслужба Офісу Президента України, передає Укрінформ.

 

«Під час робочої поїздки у Волинську область Президент України Володимир Зеленський провів координаційну нараду щодо соціально-економічної та безпекової ситуації у регіоні», - поінформували в ОП.

 

Зазначається, що начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко поінформував Президента про облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд, а також про соціально-економічну ситуацію в області.

 

Окрім того, учасники наради заслухали доповідь командувача оперативного угруповання військ «Волинь» Володимира Миронюка про обстановку в зоні оперативної відповідальності.

 

Своєю чергою голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко доповів про заходи з посилення захисту українсько-білоруської ділянки державного кордону на території Волинської області.

 

Водночас Луцький міський голова Ігор Поліщук поінформував учасників наради про забезпечення життєдіяльності міста та про оборонні заходи в умовах воєнного стану.

 

Крім того, було заслухано інформацію генерального директора ДП «Ліси України» Юрія Болоховця про результати діяльності підприємства за перше півріччя 2023 року.

 

Також повідомляється, що під час наради йшлося про криміногенну та оперативну обстановку у Волинській області.

 

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський та Президент Польщі Анджей Дуда зустрілися в Луцьку, де вшанували пам’ять жертв Другої світової війни та 80-х роковин трагічних подій на Волині.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!