ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИВорожі російські війська продовжують обстрілювати українців: є поранені

Ворожі російські війська продовжують обстрілювати українців: є поранені

5 марта 2020
Ворожі російські війська продовжують обстрілювати українців: є поранені

Троє українських військовослужбовців отримали поранення та бойові ураження внаслідок обстрілів із боку проросійських військ.

 

"Сьогодні, 5 березня, внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення та ще двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали бойове ураження", повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил.

 

Загалом від початку поточної доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази - пополудні, всі - в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" і за межами ділянок розведення сил і засобів.

 

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

 

Раніше в Міністерстві оборони України повідомили, що від початку доби станом на 12:00 четверга бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції, водночас бойових втрат на той момент не було.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!