ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИВ сім'ї не без виродка, або як "священнослужителі" РПЦ обкрадають Лавру

В сім'ї не без виродка, або як "священнослужителі" РПЦ обкрадають Лавру

1 октября 2022
В сім'ї не без виродка, або як "священнослужителі" РПЦ обкрадають Лавру

Трагічна сторінка історії України, пов'язана з жорстоким кровопроливним вторгненням російської армії на нашу землю, об'єднала українців, як ніколи раніше. Майже кожен українець, не зважаючи на свої політичні погляди, намагається допомогти ЗСУ та постраждалим цивільним громадянам. "Майже кожен", бо, на жаль, в сім’ї, як то кажуть, не без виродка.

 

Серед нас присутні особи, які використовують нинішню ситуацію в країні, тікаючи від мобілізації та прикриваючись високоповажним ім’ям ВОЛОНТЕРА, не привозять допомогу нашим хлопцям-захисникам чи постраждалим переселенцям, а зовсім навпаки – вивозять золоті цінності за кордон. Про одну із таких злочинних махінацій пишуть на сайті "Polit.media".

 

Черговий обожнювач «русского мира и его величества вовы путина» псевдомитрополит РПЦ Паша Мерседес зі своїми посіпаками Степаном Казьміруком та Кирилом Борисевичем намагалися вивезти за кордон і продати золоті ікони Києво-Печерської Лаври, цинічно вказуючи у довідці, що вони не представляють жодної цінності. 

 

Звичайно, скажете ви, можливо у них була блага ціль – продати своє майно за кордоном дорожче та повернутись назад з допомогою. Проте ніхто ніколи не чув слова подяки в їх сторону хоча б від когось. Тай це і не дивно, тому що ці служителі Момони думають тільки про себе. І в той час, коли солдати на Сході України проливають за нас свою кров, вони ніжать свої тіла на закордонних VIP-курортах світового рівня.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!