ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИСитуація на полі боїв станом на 29 вересня 2022 року

Ситуація на полі боїв станом на 29 вересня 2022 року

29 сентября 2022
Ситуація на полі боїв станом на 29 вересня 2022 року

Станом на 29 вересня ЗСУ продовжують успішні наступальні операції в ході протистояння російському вторгненню. Зокрема, українська армія відтісняє росіян на схід від річки Оскіл та з оточення лиманського угруповання ворога. На Херсонщині ЗСУ сковують ворожі сили, тримаючи під вогневим контролем переправи через Дніпро.

 

Успішні операції з боку ЗСУ проводяться й на інших напрямках. За інформацією Генштабу ЗСУ, за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Залізне, Бахмутське, Одрадівка, Миколаївка Друга, Озерянівка, Первомайське, Побєда, Новомихайлівка, Павлівка та Безіменне, які знаходяться на Донеччині. Окрім цього, українська армія починає визволяти Луганщину. 

 

Для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони протягом доби завдала 16 ударів. Підтверджено ураження трьох опорних пунктів, десяти місць скупчення озброєння та військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони, на різних напрямках, збили 4 БпЛА та 4 керовані авіаційні ракети Х-59.

 

Ракетні війська і артилерія продовжують завдавати вогневого ураження по об’єктах противника. Зокрема, за добу, уражено два командних пункти, сім районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки ворога, одну станцію-ретранслятор, три станції РЕБ, два склади з боєприпасами та один - з паливо-мастильними матеріалами.

 

Перші "частково мобілізовані" росіяни демонструють вкрай низький рівень боєздатності і вже потрапляють в полон до ЗСУ.

 

Віримо в нашу перемогу і підтримуємо ЗСУ!

Слава Україні!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!