ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИНа Рівненщині ледь не згоріла живцем літня жінка (+ФОТО)

На Рівненщині ледь не згоріла живцем літня жінка (+ФОТО)

29 мая 2020
На Рівненщині ледь не згоріла живцем літня жінка (+ФОТО)

Вчора, 28 травня, до рятувальників на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в селі Оженин Острозького району.


За інформацією ГУ ДСНС у Рівненській області, на місце виклику було направлено чергове відділення бійців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острога. До гасіння було залучено одну одиницю пожежної техніки та шестеро вогнеборців. По прибуттю за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній із квартир чотириповерхового житлового будинку на першому поверсі. Зі слів сусідів, всередині могла перебувати власниця. Увійшовши в апаратах захисту органів дихання та зору всередину задимленого помешкання, на кухні рятувальники виявили жінку. Її негайно вивели на свіже повітря. Потому на гасіння пожежі, осередок якої знаходився в кімнаті рятувальники подали вогнегасні речовини. 

 

На щастя, жертв та постраждалих немає. Врятовано власницю 1951 року народження та трикімнатну квартиру. Внаслідок пожежі в одній із кімнат пошкоджено диван, речі домашнього вжитку та закопчено стіни.


Ймовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі.

 

 

 


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!