ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИДля засуджених Рівненщини блокували постачання наркотиків

Для засуджених Рівненщини блокували постачання наркотиків

22 апреля 2021
Для засуджених Рівненщини блокували постачання наркотиків

21 квітня правоохоронними органами проведено ряд санкціонованих обшуків у Державній установі «Городоцький виправний центр» та за місцем проживання 42-річного жителя міста Рівне, який виявився постачальником наркотиків. 

 

Як повідомляє Рівненська обласна прокуратура, злочинну діяльність групи осіб із засуджених, які відбувають покарання у Городоцькому виправному центрі та рівнянина, задокументували у серпні 2020 року. Зловмисники налагодили канал постачання наркотичних речовин та сильнодіючих ліків на територію Городоцького виправного центру. Правоохоронці повідомляють, що в результаті проведених слідчих дій вилучено в цілому 50 таблеток бупренорфіну, димедролу, канабіс, розфасований у пакети, шприци, мобільні телефони, грошові кошти.

 

Рівнянина, якого повторно викрили на збуті наркотичних речовин, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та повідомлення про підозру  іншим учасникам злочинної групи.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!