ГОЛОВНАГАРЯЧІ НОВИНИБурштину на 30 мільйонів гривень вилучено на Рівненщині (+ФОТО)

Бурштину на 30 мільйонів гривень вилучено на Рівненщині (+ФОТО)

16 июня 2020
Бурштину на 30 мільйонів гривень вилучено на Рівненщині (+ФОТО)

16 червня за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області, на підставі ухвал слідчого судді у межах кримінального провадження за ч. 2  ст. 240-1 КК України, проведено обшуки у помешканнях двох братів з Володимирецького району Рівненської області, в ході яких виявлено 858 кг бурштину-сирцю.

 

За інформацією прес-служби прокуратури Рівненської області, окремі каміння  - більше кілограма ( на «чорному ринку» вартість такого від 10 тис. доларів США). Орієнтовна загальна вартість знайденого сягає 30 млн грн. Каміння вилучене, вирішується питання про накладення на нього арешту.

 

Тривають першочергові слідчі (розшукові) дії щодо встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення. Слідчі та процесуальні дії проведено спільно зі слідчими СУ Головного управління Національної поліції в області та за оперативного супроводу УСР в Рівненській області ДСР Національної поліції України

 

До слова, у прокуратурі повідомляють, що за вчинений злочин санкція ч. 2  ст. 240-1 КК України передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 7 років з конфіскацією майна.

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!