ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУЖителів Рівненщини запрошують пройти всеукраїнське опитування

Жителів Рівненщини запрошують пройти всеукраїнське опитування

22 июля 2022
Жителів Рівненщини запрошують пройти всеукраїнське опитування

З ініціативи Офісу Президента України та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), жителі Рівненщини можуть пройти опитування щодо свого бачення сьогодення і майбутнього держави.

Україна рухається до перемоги. Залучається підтримка всього цивілізованого світу. Незалежно від того, де саме перебувають тимчасово переміщені громадяни України, усі спільно борються з підступним ворогом.

 Охочі висловити своє бачення можуть перейти за посиланням: https://s.polls.team/s3/unicef

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Російські війська 25 квітня завдали ударів по залізничній інфраструктурі. У Донецькій області загинули троє залізничників.
Прорив російських підрозділів у село Очеретине на північний захід від Авдіївки на Донеччині продовжує ускладнювати ситуацію на цій ділянці фронту.
Росія та Китай суттєво поглибили відносини з початку російської повномасштабної війни Росії проти України в лютому 2022 року.
У списку - імена 561 дитини, які були незаконно вивезені окупантами до Росії, і він уже опрацьовується російською стороною.
Схвалено загальноєвропейський ліміт у 10 тисяч євро на розрахунки готівкою, за винятком транзакцій між приватними особами з некомерційною метою.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
У прокуратурі вважають, що передбачалася велика кількість жертв серед цивільного населення, тому що саме в цей час до залізничного вокзалу прибувала електричка.
Космічний корабель запустили з космодрому Цзюцюань на північному заході Китаю за допомогою ракети-носія Чанчжен-2F.
Під час засідання йтиметься про те, як подолати проблеми, що накопичилися за пів року, коли Україна чекала рішень про американську підтримку, сказав президент.
Британський міністр не вірить, що після всіх злочинів РФ вдасться відновити стосунки між країнами.
Стало відомо про ще трьох поранених цивільних громадян: двох жінки 37, 48 років і 55-річного чоловіка.
Міністр наголошує, що зі збільшенням витрат на озброєння та становлення російської економіки на "військові рейки" значна частина того, що виробляється, більше не йде на фронт, а потрапляє на склади.
На зниження прибутку вплинуло підвищення ставки оподаткування для банків, а також зміни макроекономічних умов.
До санкційного списку зокрема потрапила компанія Sahara Thunder, яка забезпечує відіграє ключову роль у проєктуванні, розробці, виробництві й продажі Іраном тисяч БПЛА, які отримує Росія для застосування у війні проти України