ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУВ Україні створили додаток, який повідомляє про стан безпеки ваших близьких

В Україні створили додаток, який повідомляє про стан безпеки ваших близьких

15 февраля 2023
В Україні створили додаток, який повідомляє про стан безпеки ваших близьких

Застосунок Dobre допоможе дізнатися інформацію про рідних з окупованих або небезпечних територій. Додаток працює навіть за слабкого сигналу мережі оператора. Програма дозволяє не турбувати їх постійними дзвінками та питаннями на кшталт «Як ти?». Цю інформацію можна отримати автоматично та в будь-який час.

У додатку абонент створює базу контактів, яким передає свій статус. «Зелений» показує, що у людини все добре. «Червоний» сигналізує про небезпеку та потребу у допомозі. Від них отримує аналогічну інформацію.

Користувач може самостійно налаштовувати періоди, коли йому приходитимуть сповіщення про статус його контактів. Якщо за встановлений інтервал часу вони не оновлюють інформацію про себе, всі контакти отримають сповіщення про можливе виникнення проблеми.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Лувр, найпопулярніший музей світу, минулого року прийняв близько 9 мільйонів відвідувачів.
Мітингувальники вважають, що відсутність конкретних термінів служби негативно впливає на мобілізацію та моральний стан військових, які захищають Україну на передовій.
26 квітня американське агентство Associated Press із посиланням на військових чиновників США написало, що Сили оборони поки відвели з лінії фронту надані Україні американські танки Абрамс.
8 квітня 2024 року газета New York Times з посиланням на керівницю організації Росія за ґратами Ольгу Романову повідомила, що до Росії із зони бойових дій повернулися 15 тисяч помилуваних ув’язнених.
Загалом підтримка Австралією України вже складає понад 655 млн доларів, з них 540 млн доларів — це саме військова допомога.
Канада приєднується до ініціативи ZBROYARI: Manufacturing Freedom. Це глобальна фандрейзингова кампанія, мета якої - зібрати $10 млрд на виробництво української зброї в цьому році.
Оцінка США ґрунтувалася на різноманітній інформації, включно з деякими секретними даними розвідки, та аналізі публічних фактів.
Оцінки щодо кількості українських чоловіків призовного віку у Польщі на цей момент "дуже приблизні".
Російські пабліки оприлюднили відео зруйнованого складу, біля якого розташовані фронтові бомбардувальники Су-34.
Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, перебуває під вогневим контролем ЗСУ, стверджують в ОСУВ Хортиця.
До коаліція за повернення українських дітей долучилися вже 36 країн. Серед них усі члени G7.
Національна служба погоди отримала щонайменше 60 повідомлень про торнадо у п’яти американських штатах.
Прокуратура скерувала до Шевченківського районного суду міста Києва клопотання про обрання Володимиру Майбоженку запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.
Рада Нацбанку затвердила консолідовану фінансову звітність регулятора за минулий рік. Загальний прибуток склав 76,6 млрд гривень.