ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУВ Росії «слава героям» - то це не фашизм, а коли в Україні - то фашизм?!

В Росії «слава героям» - то це не фашизм, а коли в Україні - то фашизм?!

11 июня 2021
В Росії «слава героям» - то це не фашизм, а коли в Україні - то фашизм?!

 

УЄФА за доносом росіян зобов'язала Україну прибрати з форми збірної девіз «Героям слава». Росіяни через це словосполучення дуже істерії, називають його фашистським. З допису у мережі «Фейсбук» Дениса Казанського.

Але якщо це фашизм, то тоді як пояснити все це?

Або коли в Росії «слава героям» — то це не фашизм, а коли в Україні — то фашизм?

 

Виконком Української асоціації футболу затвердив офіційний футбольний статус гасел «Слава Україні!» і «Героям слава!», повідомив у Фейсбуці президент УАФ Андрій Павелко.

«Щойно виконком УАФ одноголосно – 45 членів «за» – підтримав мою пропозицію і затвердив футбольні символи України. Відтепер, разом з малим гербом УАФ у вигляді Тризубу з написом «Ukraine», на всіх офіційних заходах УАФ, заходах за участю представників УАФ на міжнародній арені і в матчах національних збірних зможе використовуватися великий герб – карта України з Тризубом в центрі. Також виконком затвердив офіційний футбольний статус гасел «Слава Україні!» і «Героям слава!», які вже багато років є привітанням для мільйонів наших вболівальників в рідній країні, і по всьому світу. На всіх матчах наших збірних», – заявив Павелко.

Андрій Павелко назвав сьогоднішнє рішення «історичним».

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Росія може відновити свої власні сили до такого ступеня, що атака на територію країн НАТО стане можливою.
Допомога Україні впливає й на геополітичну ситуацію, оскільки Китай та американські союзники в Індійсько-Тихоокеанському регіоні стежать за війною.
Ще минулого року Україна розпочала переговори про укладання двосторонньої угоди щодо безпеки з низкою країн. Ініціативи передбачають оборонну підтримку України до її вступу до Північноатлантичного альянсу.
Російські військові здійснюють комбіновану атаку України. Вони запустили по території нашої держави дрони та ракети.
У разі сигналу тривоги слід пройти у найближче укриття і залишатися там до того, як небезпека мине.
У березні бійці Російського добровольчого корпусу вже втретє увійшли в Бєлгородську область через російсько-український кордон.
Експертам було відмовлено в доступі до навчального центру де ймовірно стався вибух, для оцінки масштабів інциденту.
Новий законопроект про американську допомогу для України передбачає 60 млрд доларів та ракети ATACMS.
Денис Шмигаль обговорив з Мітчелом МакКоннеллом потреби України у зброї та фінансах та подякував Сенату за послідовну підтримку ініціатив України.
Суд вирішив, що подальше збереження арешту майна "не виправдовується потребами досудового розслідування" і скасував його.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Сторони обговорили передачу Україні систем ППО та спільну роботу над посиленням оборонних виробництв.
У ЄС мають запровадити тарифи на певні види імпорту російської та білоруської сільськогосподарської продукції.
нН підставі зібраних доказів суд визнав російських депутатів винними у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.