ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУУкраїнців знову закликали обмежити споживання електроенергії

Українців знову закликали обмежити споживання електроенергії

11 октября 2022
Українців знову закликали обмежити споживання електроенергії

11 жовтня російські терористичні війська продовжили масовану ракетну атаку на критичну інфраструктуру України та здійснили щонайменше 33 обстріли.

У зв’язку з цим Прем’єр-міністр Денис Шмигаль знову попросив українців знизити використання електроенергії.

Вчора українці по всій країні, відгукнувшись на заклик, добровільно зменшили споживання електроенергії в середньому на 10%. Сьогодні так само в години пік – з 17:00 до 23:00 просимо не вмикати енергомісткі прилади, – зазначив Денис Шмигаль.

У деяких регіонах тимчасово відключатимуть електроенергію – це пов’язано не з дефіцитом потужності в енергосистемі, а виключно з необхідністю проведення відновлювальних робіт.

Вчора через ракетні обстріли було знеструмлено 3,9 тис. населених пунктів. Зараз вдалося відновити електропостачання в більшості регіонів — у 3,8 тис. населених пунктів повернулося світло.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Йдеться про кремлівського пропагандиста Дмитра Полковникова - керівника російської мілітарної організації, яка називається "Кримпатріотцентр".
В Україні зберігаються ризики для валютного ринку, цінової та фінансової стабільності, зазначили у Нацбанку.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Фінальний концерт артистки в рамках туру Celebration в Ріо-де-Жанейро відвідали 1,6 мільйона людей.
Наречена Наді Адель вдягла сяючу довгу сукню Dior із розкішною фатою. Вбрання для коханої мільярдера пошили під замовлення.
Речник Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук повідомив, що ворог двічі атакував Кринки і знову намагався захопити острів Нестрига.
В Одесі відкрився шоурум BMW MOTORRAD, концептом якого є POINT OF EXPERIENCE, тобто точка досвіду як для бувалих мотолюбителів, так і для новачків.
Заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях та працювали в закритому режимі, ретельно приховуючи діяльність.
Колишній чемпіон у трьох вагових категоріях зробив заяву що до свого майбутнього у боксі.
Обоє благовірних жінки були рідними братами. Одного з них ліквідували під Херсоном, а другого - під Авдіївкою.
Начебто існує великий масив інформації, який обробляють російські слідчі, стверджує Дмитро Пєсков.
На Бєлгород 4 травня впала російська ФАБ-500. Після падіння авіабомбу вибухнула, 7 людей, у тому числі дитина, отримали поранення.
Від початку 2024 року на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону, по обидва боки річкової ділянки кордону, виявлено тіла семи чоловіків, які намагались незаконно подолати Тису.
Підліток, за версією російських силовиків, буцімто дистанційно вступив до лав легіону, що воює на боці України проти РФ.