ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУТроє російських дипломатів - шпигуни !

Троє російських дипломатів - шпигуни !

11 августа 2020
Троє російських дипломатів - шпигуни !

Словаччина прийняла рішення вислати трьох співробітників посольства Росії в Братиславі. Про це в понеділок, 10 серпня, повідомило словацьке міністерство закордонних справ.

 

"Згідно з інформацією словацьких спецслужб їхня (російських дипломатів. - Ред.) діяльність суперечила Віденській конвенції про дипломатичні відносини", - йдеться в повідомленні міністерства.

 

За даними агентства Bloomberg, співробітників посольства РФ підозрюють у шпигунстві, і вони повинні залишити територію Словаччини до кінця тижня.

 

 Нагадаємо, що в червні двох російських дипломатів вислала Чехія. За словами чеського прем'єра Андрія Бабіша, згідно з даними чеської Служби безпеки та інформації, один зі співробітників російського посольства поширив неправдиву інформацію про заплановані напади на чеських політиків.

За маnеріалами DW.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Промоутер українського боксера повідомив, що британський чемпіон світу не зможе легко втекти від поєдинку.
Російські загарбники намагаються захопити Іванівське та околиці Богданівки, щоб прорватися в Часів Яр.
Йдеться про 43-річного помічника депутата Максиміліана Кра Цзянь Г. Повне ім’я підозрюваного у Німеччині не розкривають, проте на сайті Кра є лише один помічник із відповідними ініціалами Цзянь Го.
Мова йде про створення надійного оборонного валу, який захистить бійців ЗСУ та надасть переваги нашій армії, зазначив Денис Шмигаль.
Ексголову Державного управління справами Андрія Кравця, який із сім'єю знайшов притулок у Литві, висилають з країни.
Учасники гурту відкрито підтримують Україну після повномасштабного вторгнення Росії. Лідер гурту публічно зізнався, що фінансово підтримує Збройні сили України.
Крім власне машин, призначених для пожежогасіння, британці передали в Україну 2800 одиниць обладнання (драбини, човни та дихальні апарати).
Колишній хавбек збірної Англії Джо Коул високо відгукнувся про талант українського півзахисника.
Стовп встановили на підставі геодезичних вимірів у рамках робіт з уточнення координат на кордоні між Вірменією та Азербайджаном.
У повідомленні не вказано, про кого йдеться, але відомо, що в 2017-2020 роках в.о. ректора університету був Володимир Казарін.
У пакеті військової допомоги США збираються передати Україні далекобійні ракети ATACMS. Чому саме зараз прийнято таке рішення, куди битимемо ними та чи під’їдуть слідом за ними німецькі Taurus?
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Маурісіо Сулейман детально розповів умови контракту, за які проголосувала Всесвітня боксерська рада.
Онуку короля Чарльза виповнюється шість років. Цьогорічну світлину сина зробила принцеса Уельська.