ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУСьогодні - День працівників харчової промисловості

Сьогодні - День працівників харчової промисловості

16 октября 2022
Сьогодні - День працівників харчової промисловості

Щорічно у третю неділю жовтня в Україні відзначається професійне свято працівників харчової промисловості. Завдяки цим людям полиці магазинів наповнюються необхідними продуктами.

На Рівненщині таких суб'єктів господарювання майже дві сотні.

Найбільшого розвитку набули молокопереробна, м’ясопереробна, борошномельно-круп’яна, хлібопекарська, кондитерська та овочепереробна галузі. Реалізація продукції харчової промисловості області складає майже 16 % до всієї реалізованої промислової продукції.

Сьогодні робота підприємств критичної інфраструктури з виробництва основних продуктів харчування є вкрай важливою, адже вони забезпечують продовольчу безпеку області та в цілому країни в умовах воєнного стану.

Підприємства харчової промисловості забезпечують потреби в продовольчих товарах Збройні Сили України, інші військові формування, допомагають внутрішньо переміщеним особам та населенню громад, на території яких тривають бойові дії.

У день професійного свята прийміть слова заслуженої подяки за відданість справі, наполегливість та високий професіоналізм. Щиро бажаємо Вам подальших успіхів, миру, добра, благополуччя, наснаги та здійснення всіх мрій та задумів на благо України!

Разом до Перемоги!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Польоти фінського авіаперевізника до естонського міста не будуть здійснюватись щонайменше до 31 травня.
Один футболіст не стримався і відповів на грубощі від суперника сильним ударом у голову.
Розпочався процес передачі в управління державі активів експрезидента України Віктора Януковича, але невідомі особи заблокували вхід і не допускають членів міжвідомчої комісії на територію парку.
Популярна співачка дебютує з 2,61 мільйонами продажів альбому The Tortured Poets Department.
Анкара вже повідомила про своє рішення інших членів Північноатлантичного альянсу, стверджує агентство.
Обґрунтуванням для блокування рублевих платежів влада Італії назвала можливе використання такої схеми для обходу санкцій.
Європарламент не визнав легітимність Путіна, як президента Росії. Що це означає, чому євродепутати пішли на це саме зараз, та до яких дій у подальшому це може призвести?
Хамза Юсеф повідомив, що залишатиметься на посаді першого міністра Шотландії, доки не буде обрано нового лідера партії SNP
Найвищі показники видобутку газу на сході України, однак на заході та у центральних областях також перевиконали план.
Легендарний у минулому боксер розповів про свою підготовку до поєдинку з відеоблогером Джейком Полом.
Зіркове подружжя хоче виховувати свого сина в місці, де він буде оточений природою і красою, а не буде втягнутий у весь цей голлівудський ритм життя.
МЗС Таджикистану вручило послу Росії Семену Григор'єву ноту проти обмеження прав таджицьких громадян.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Єнс Столтенберг визнав, що місце України – в НАТО, але при цьому висловив сумнів, що Київ отримає запрошення в Альянс на саміті у Вашингтоні.