ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУЩо робити, коли потрібна медична допомога, а мобільний зв‘язок відсутній?

Що робити, коли потрібна медична допомога, а мобільний зв‘язок відсутній?

18 декабря 2022
Що робити, коли потрібна медична допомога, а мобільний зв‘язок відсутній?

Через знеструмлення можуть виникати перебої з мобільним зв’язком.

Що робити, коли потрібна медична допомога, а мобільний зв‘язок відсутній, нагадали в Міністерстві охорони здоров’я України.

Якщо в разі поганого самопочуття, або проблем зі здоров’ям ви не можете дозвонитися на лінію «103», необхідно запам‘ятати декілька правил.

Завантажуйте собі зображення і бережіть себе!

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Росіянин принижував, бив та відбирав зарплати у гастарбайтерів з Латинської Америки. За даними партизан, це не єдиний такий випадок.
Один з 17-річних хлопців звинуватив 23-річного вчителя, що той залицявся до його дівчини. У розпал конфлікту вчитель напав на юнаків з ножем.
Повітряні сили попередили про загрозу балістичного удару зі сходу та півночі. У низці областей оголошена тривога.
ЗМІ опублікували фото до та після атаки дронів на нафтобазу у російському Раздорово. Як видно на фото, частина споруд була уражена.
Про інцидент місцева влада довідалась від представників громадськості, які побачили чоловіка, що вийшов на крижину, аби підійти до тварини.
Про проблеми з GPS-навігацією в Європі повідомляли від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, зокрема довкола Калінінградської області – російського анклава, що виходить до Балтійського моря.
Пекін неодноразово заявляв, що не втручається у вибори в США, виходячи зі свого принципу невтручання у внутрішні справи інших країн.
Аналітичний проєкт DeepState повідомив про захоплення окупантами села Бердичі південніше Очеретиного.
Можлива роль британських сил передбачає, що вони виганятимуть вантажівки з десантних човнів на тимчасову дамбу та доставлятимуть допомогу до безпечного району розподілу на березі.
Основною мішенню для 34 ворожих ракет в суботу зранку стали різні об’єкти енергетики: електроенергетика і об’єкти для транзиту газу.
Для працівників компанії, які повернулися з фронту, збільшили річну страхову суму на додаткове покриття діагностики, реабілітації та медикаментів.
Англійською це називається breaching whale – тобто кит, що виривається з води. Він може вистрибнути повністю (коли над поверхнею з'являється більше половини тіла тварини) або частково.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
26 квітня Володимир Майбоженко в стані алкогольного сп'яніння збив чотирьох людей.