ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУСБУ встановила вже 1140 російських загарбників, які чинили звірства проти мирного населення на Київщині

СБУ встановила вже 1140 російських загарбників, які чинили звірства проти мирного населення на Київщині

17 мая 2022
СБУ встановила вже 1140 російських загарбників, які чинили звірства проти мирного населення на Київщині

На фото – один із тих, хто ґвалтував українських жінок. Це Фассахов Булат Лєнарович, 20.11.2001 року народження.


Він – уродженець Республіки Татарстан, проходить службу у 30-й окремій мотострілецькій бригаді 2-ї гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу рф.


СБУ встановила, що під час тимчасової окупації одного з населених пунктів Київщини ця особа скоїла низку воєнних злочинів стосовно цивільного населення. Свідки опізнали його та підтвердили факти злочинів.
Зокрема, злочинець вдерся у помешкання української родини, зачинив її у підвалі, окрім молодої дівчини. Погрожуючи розстрілом всієї сім’ї, солдат зґвалтував дівчину, а потім повторив злочин разом із трьома поплічниками.

 

СБУ під процесуальним керівництвом Офісу Генпрокурора заочно оголосила йому про підозру щодо порушення законів та звичаїв війни.

 

Україна зробить усе, аби притягнути всіх воєнних злочинців до кримінальної відповідальності.

 

 

 

 

 


 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Командування Сухопутних військ обіцяє надати максимальне сприяння у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліцейського.
Було обговорено нагальні потреби ЗСУ на різних напрямках та шляхи і можливості для подальшої підтримки з боку данського уряду.
На околицях населеного пункту було помічено групу російського спецназу. Серед них був снайпер з гвинтівкою 338-го калібру.
Площа пожежі складала 300 квадратних метрів. Вогонь охопив четвертий та мансардовий поверхи.
Одяг — це не лише спосіб виразити себе, а й частина нашого щоденного життя. Тому одягатися ми хочемо стильно та зручно.
У кількох регіонах України під час повітряної тривоги пролунали звуки вибухів. Їх чули у Дніпрі, Запоріжжі та Харкові.
Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону перевіряє причетність до вбивства поліцейського двох військовослужбовців.
Росіяни завдали удар уніфікованим міжвідовим планерувальним боєприпасом УМПБ Внаслідок обстрілу зруйновано підʼїзд дев’ятиповерхівки.
Уражено як мінімум три електропідстанції та база зберігання пального, там зайнялися пожежі.
Головнокомандувач ЗСУ та керівники військових формувань під час воєнного стану повинні запровадити заборону для військових щодо доступу до онлайн-казино.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Від отриманих поранень у Гайсинському районі загинув 20-річний поліцейський, його напарник зазнав травм.
Зіткнулися два легкових автомобілів NissanX-Trailта Audi, в результаті чого один із них загорівся. На місці ДТП загинуло двоє людей, ще двоє постраждали.
Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений. Нападників розшукують.