ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУСаміт НАТО у Вільнюсі: що партнери пообіцяли Україні

Саміт НАТО у Вільнюсі: що партнери пообіцяли Україні

14 июля 2023
Саміт НАТО у Вільнюсі: що партнери пообіцяли Україні

«Україна отримає від міжнародних партнерів понад €1,5 млрд військової допомоги» Олексій Резніков, міністр оборони України про результати саміту НАТО у Вільнюсі. Інфографіка за даними "Укрінформ". 

 

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Інформацію про те, як саме будуть діяти обмеження споживання у вашому регіоні, можна буде дізнатися в кабінеті споживача
Йдеться про проекти у критично важливих сферах, включаючи кіберзахист, наземні, повітряні і морські бойові дії.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Петр Бистронь багато років був особисто знайомий з Віктором Медведчуком та навіть приїздив до нього у гості, зазначає Spiegel.
Артобстрілами пошкоджено енергетичний об'єкт і чотири лінії електропередачі. В одному з населених пунктів без електрики залишилася майже тисяча родин.
ЄБРР є лідером у підтримці ініціатив з сприяння енергоефективності, відбудови інфраструктури та забезпечення роботи приватного сектору.
Російський мінсільгосп повідомив, що в кількох регіонах Росії раніше фіксувалися заморозки.
Замість запитання "Ви за приєднання Молдови до ЄС?" у бюлетені буде запитання: "Чи підтримуєте ви введення європейської інтеграції в Конституцію Молдови".
Словацька поліція зазначає, що після нападу на прем'єр-міністра додалися обов'язки, пов'язані із захистом осіб з групи ризику.
РФ уже застосувала проти України понад 40 балістичних ракет виробництва КНДР, а також боєприпаси, які Москва імпортувала попри резолюцію Ради Безпеки ООН.
Росіяни захопили в полон до 40 мешканців Вовчанська і викоритовують їх у якості живого щита.
Правлячий режим Росії запевняє, що прийняв таке рішення у відповідь на аналогічні дії з боку Лондона.
На міжбанку курс американської валюти знизився відразу на 20 копійок до 39,33-39,36 грн/долар (купівля-продаж).
День боротьби з гомофобією, перша кольорова фотографія і день ледарів - найцікавіші події 17 травня на Korrespondent.net.