ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУРосійська провокація у Польщі

Російська провокація у Польщі

2 декабря 2020
Російська провокація у Польщі

Релігійне Об’єднання мусульман Польщі видало календар із “російським” Кримом, на якому зображені мечеті, які нібито розташовані у Російській Федерації.

Про це повідомив член виконавчого комітету Всесвітнього конгресу кримських татар від Польщі Недім Усейнов.

Він закликав дати пояснення відносно цього інциденту.

“Щиро сподіваюсь, що це некомерційна акція, дія неінформованого редактора, яку видавництво пропустило поспіхом”, – написав Усейнов.

Вказана ситуація може свідчити про те, що російські спецслужби намагаються шляхом застосування різних методів загострити ситуацію між Україною та Польщею, що у подальшому може спричинити ескалацію конфлікту. Приклад із календарем чітко показує на те, що Росія готова будь-яким способом поширювати дезінформацію та перекручувати факти.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Молдовські правоохоронці вилучили понад 20,4 мільйона леїв, які призначалися для фінансування політичних партій у Молдові в інтересах "організованої злочинної групи Шор".
Минулого тижня автовиробник оголосив, що контракти із 300 тимчасовими працівниками на заводі у Грюнхайде продовжені не будуть.
Українським чоловікам призивного віку призупинили видачу документів в консульських установах за кордоном.
Президент України повідомив про значний пакет військової допомоги від Великої Британії, а також про нові домовленості д Данією, яка допомагає відбудовувати Україну всже сьогодні.
Тимчасові обмеження будуть зняті 18 травня. Саме тоді в Україні набуде чинності закон про мобілізацію.
У рамках кримінального провадження накладено арешт на банківські рахунки підприємства, яке діє і сьогодні.
Президент подякував всім політичним лідерам, які допомагають Україні з організацією першого саміту.
Міністерство заохочує міжнародних партнерів інвестувати в українську оборонну промисловість і купувати товари оборонного призначення для потреб Сил оборони України саме в українського виробника.
На Херсонському напрямку окупанти не відмовляються від наміру витіснити підрозділи ЗСУ із плацдармів на лівобережжі Дніпра.
Більша частина нового пакета допомоги від Штатів вже знаходиться біля кордонів України, пишуть ЗМІ.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Великі українські бізнес-групи задонатили на допомогу Збройним силам та на гуманітарну допомогу 58,5 млрд грн. Найбільше - бізнеси Ахметова, Пінчука та фонди Порошенка.
Британія надасть ЗСУ 400 одиниць техніки, 4 млн набоїв, елементи ППО та ракети Storm Shadow.
Китай відкинув звинувачення у підтримці російського вторгнення в Україну і наполіг на законності торгівлі з РФ.