ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУРФ укріплює ОРДЛО кадровими військовими

РФ укріплює ОРДЛО кадровими військовими

29 марта 2021
РФ укріплює ОРДЛО кадровими військовими

Росія задля підтримання напруги в регіоні та ескалації ситуації і надалі нарощує бойовий потенціал на тимчасово окупованих територіях та вздовж кордонів України - Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, за інформацією Розвідки, командування збройних сил РФ протягом минулого тижня розповсюджувало заяви про проведення виключно планових заходів оперативної та бойової підготовки з відпрацювання питань пересування військ, зокрема поблизу кордонів з Україною.

Водночас під прикриттям заходів бойової підготовки окупанти забезпечували приховане переміщення через неконтрольовані Україною ділянки кордону на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях російських кадрових військовослужбовців для доукомплектування з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів.

Контроль комплектування військовослужбовцями підрозділів та перевірку виконання інженерно-фортифікаційних робіт на передових позиціях з’єднань і частин російських окупаційних військ здійснює комплексна комісія ЗС РФ.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
На початку 2024 року Україна опинилась у складній ситуації через недостатню кількість як фінансування, так і озброєння та боєприпасів.
Українські спецпризначенці організовують заходи, спрямовані на зниження російського військового потенціалу.
Російські війська знову атакували Україну дронами-камікадзе типу Shahed. Їх ворог запустив зі східного напрямку.
Україна має план, спрямований на "зменшення потенціалу Російської Федерації", який буде втілювати.
Близько опівночі Повітряні сили повідомили про рух ворожих дронів на Київщину та між Полтавською та Дніпропетровською областями.
Грузія протестує проти ухваленого закону "про іноагентів". Раніше Президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що накладе на нього вето.
Друзі очільника української військової розвідки переймаються через відсутність у нього "хорошої оцінки ризиків".
У тимчасово окупованому Криму в ніч проти 17 квітня пролунали вибухи в районі військового аеродрому "Джанкой".
Байден пообіцяв "негайно підписати" законопроекти Джонсона про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню, коли їх схвалить Конгрес.
Всесвітньо відомий журнал Time опублікував рейтинг найвпливовіших людей світу за 2024 рік, до сотні найкращих увійшов голова Офісу президента України Андрій Єрмак.
Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що над Воронежем нібито було перехоплено українського безпілотника.
За результатами перевірки складено протокол про порушення митних правил. За це передбачається накладення штрафу в розмірі 50-100% вартості зерна.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Поліція, лікарі, ДСНСники – ці люди потужно допомагають українцям під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Концерн Stellantis рятує авто цих героїв – абсолютно безплатно.