ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУрф бреше про "інсценування україною і сша ракетного удару по дітях"

рф бреше про "інсценування україною і сша ракетного удару по дітях"

16 сентября 2024
рф бреше про "інсценування україною і сша ракетного удару по дітях"

Пропагандистські ресурси рф активно поширюють заяву служби зовнішньої розвідки країни про те, що Україна нібито «з подачі» США готує «інсценування російського ракетного удару по дитячому закладу на підконтрольній Києву території».


Подібні вкиди росіян – це відверта дезінформація, яка не має нічого спільного з реальністю та може свідчити про підготовку ворогом чергових ударів по цивільних об’єктах.

 

Ворог намагається посіяти паніку серед українців, внести розкол та недовіру в наше суспільство і виправдатися за власні злочини.

 

Варто пам’ятати, в усіх воєнних злочинах російської армії, зокрема і в ракетних ударах по дитячих закладах, росія намагається звинуватити Україну. 

 

Масові вбивства цивільних у Бучі та інших українських містах, що були під окупацією, російська пропаганда попри численні докази вперто називає «провокацією та інсценуванням», а ракетний удар по дитячій лікарні Охматдит – «влучанням протиракети київської ППО». 

Не дайте ворогу ввести себе в оману.

Теги: сша, війна
Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Перед вами автомобіль, без якого вже неможливо уявити наші вулиці. Адже Suzuki Vitara – це надпопулярна модель, лідер продажів серед компактних кросоверів В-класу від моменту своєї появи в Україні.
Північнокорейські солдати використовуватимуть російську техніку і боєприпаси. Перший підрозділ із 2600 осіб вирушить до Курська.
Співак Ліам Пейн трагічно загинув, випавши з балкона готелю в Буенос-Айресі. Поліція виявила сліди наркотиків у його номері.
Змість Рамштайну президент США Джо Байден вирушить із коротким одноденним візитом до Німеччини, де зустрінеться з главами найвпливовіших європейських держав. Чого очікувати від цієї зустрічі Україні?
Телескоп Хаббл сфотографував зоряний вибух у системі R Aquarii, що за 700 світлових років від Землі, демонструючи потужний викид плазми.
Російський агент після вербування почав об’їжджати місцевість поблизу передової на велосипеді.
Сьогодні, 18 жовтня 2024 року, Міжнародний день жіночого щастя. До Нового року залишилося 74 дні.
Двоє членів екіпажу, з чотирьох зниклих безвісти, знайшли мертвими. Ще одного вдалося витягти з води, пишуть російські соцмережі.
Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України Андрій Коваленко прогнозує, що "можуть постраждати як цивільні, так і сам НПЗ".
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Синоптики прогнозують, що холодне повітря зміститься на схід, поступаючись місцем більш теплому, що прийде з Європи.
Урсула фон дер Ляєн звернула увагу на значний прогрес України в реалізації реформ, що дозволяє подальше виділення коштів.
ПС ЗСУ також зазначили, що 44 російських безпілотники локаційно втрачено, 2 – полетіли в Білорусь, до 10-ти ворожих БпЛА - на території України.
Українські захисники за останні 24 години також спалили 13 танків, 23 артилерійських систем та 51 ББМ.