ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУПовідомлення “Шпагати по-білоруські”

Повідомлення “Шпагати по-білоруські”

19 октября 2022
Повідомлення  “Шпагати по-білоруські”

Білоруська влада уважно спостерігає за безладом, що відбувається в рамках так званої “часткової мобілізації” в рф та розуміє, що у разі оголошення часткової мобілізації в рб, ситуація буде ще складнішою й може призвести до соціального вибуху в країні

При цьому, незаконний білоруський режим все більше усвідомлює усю небезпеку прийняття ним рішення стосовно відкритого приєднання до широкомасштабної збройної агресії рф проти України.

У зв’язку з цим, о. лукашенко намагається продовжувати робити гучні заяви та показувати в. путіну, що своїми діями він виконує союзницькі зобов’язання, відволікаючі значну частину резервів ЗС України від можливого їх застосування на фронті на сході та півдні України.

Крім того, під виглядом активізації мобілізаційних заходів білоруськими спеціальними службами приховано вивчається можлива реакція суспільства та готовність долучитися до протестних заходів.

Зазначене свідчіть, що самопроголошена білоруська влада не впевнена у підтримці широкими верствами населення рішень щодо участі своєї країни у воєнних авантюрах рф.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Шоумен перебуває на військовому обліку. Тож якщо йому прийде повістка, він обов'язково поповнить лави Збройних сил.
Під час трагедії на дамбі знайдено 45 тіл, пошуки тривають. У місцевій владі переконані, що загиблих виявиться набагато більше.
Регулятори підозрюють, що Meta не зупиняє широке розповсюдження політичної реклами, яка ризикує підірвати виборчий процес.
Це вже третій візит Єнса Столтенберга до столиці України за час повномасштабної війни з Росією.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Відомий бразильський захисник Тьяго Сілва йде з лондонського клубу наприкінці цього сезону.
В схваленому законопроєкті про допомогу Україні, від адміністрації США вимагають довгостроковий план підтримки нашої країни. На роздуми президент Джо Байден має 45 днів.
Агенти російського ГРУ проникли на склади боєприпасів, скориставшись підробленими паспортами.
Артист обрав зовсім інший стиль на зміну тому, який був у нього на початку популярності, і став його дотримуватися.
У результаті хуліганських дій дістала поранення 17-річна дівчина, повідомили в пресслужбі Дніпровського районного управління поліції.
Речник федерального уряду наголосив, що Берлін не толеруватиме ці злочини - українці мають почувати себе в безпеці.
До лікарень через укуси змій потрапили 52-річний житель с. Залужжя Яворівського району і 40-річний житель с. Прибужани Львівського району.
Протягом найближчих днів в Україні буде тепла і суха погода - дощі, подекуди з грозами, пройдуть лиш у Криму.
Справжня кількість цивільних жертв повномасштабної війни в Україні значно більша, ніж офіційні показники, але на даному етапі немає можливості офіційно задокументувати такі дані на окупованих територіях країни.