ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУНе слід залишати членство України в НАТО «підвішеним» - Кулеба

Не слід залишати членство України в НАТО «підвішеним» - Кулеба

11 июля 2023
Не слід залишати членство України в НАТО «підвішеним» - Кулеба

Невизначеність стосовно майбутнього членства України в НАТО не йде на користь світові.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, таку думку в інтерв’ю Bloomberg TV висловив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

 

“Коли йдеться про членство, НАТО не слід залишати у невизначеному стані усю ситуацію й Україну”, - сказав Кулеба.

За його словами, Україна уже відповідає усім критеріям для отримання офіційного запрошення на приєднання до НАТО й продовжить працювати із членами Альянсу над графіком вступу.

 

“Чим коротшим він буде - тим краще буде для усіх”, - наголосив міністр.

 

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок країни-члени НАТО під час саміту в Вільнюсі прийняли комюніке, у якому, зокрема, визнали прогрес України на шляху євроатлантичної інтеграції та підтвердили, що майбутнє України – в Альянсі.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Копперфілд опинився під пильною увагою преси через зв'язок з Джеффрі Епштейном - американським мільйонером, засудженим за торгівлю неповнолітніми.
Вартість постріл променю такої системи складає всього лиш 10 пенсів, що робить нову зброю "економічно більш ефективною".
Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх.
Одна із цілей російських загарбників зараз – газова інфраструктура на заході України, зазначив президент.
У 2022 році Китай експортував до Росії більше 700 тонн нітроцелюлози. У 2023 році цей обсяг збільшився майже вдвічі та перевищив 1 300 тонн.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Той, хто досі недовірливо дивиться на китайські автомобілі, мабуть, застряг у минулому. Адже світ наразі змінюється дуже швидко, і тестовий Changan CS 55 Plus наочне тому підтвердження.
Головний тренер національної команди назвав список з 26 виконавців, а до резервного потрапили ще шестеро.
Правоохоронці задокументовали отримання учасниками злочинної групи 6000 доларів хабаря.
Арештовано трьох громадян Польщі, зокрема одну жінку. Один з підозрюваних був працедавцем, який надавав роботу і житло загиблому українцю, а інший - співробітником.
Здiйснюється спроба узаконення механiзму привласнення державою права власностi на акції, якi належать непiдсанкцiйних особам, iз подальшим непрозорим механiзмом вiдновлення таких прав, зазначили у Торговій палаті.
Вартість бренда соцмережі TikTok/Douyin за рік збільшилася на 28% (до 84,2 млрд доларів), тоді як ICBC - лише на 3,3% (до 71,8 млрд доларів).
Глава держави також заслухав доповідь командира бригади Павла Федосенка про оперативну ситуацію.
Він розповів, що сьогодні, 16 травня, виповнилося два роки від моменту, коли він одягнув військову форму.