ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУНамісник Києво-Печерської лаври не зміг відповісти на питання: «чий Крим?»

Намісник Києво-Печерської лаври не зміг відповісти на питання: «чий Крим?»

22 октября 2022
Намісник Києво-Печерської лаври не зміг відповісти на питання: «чий Крим?»

Бійці чернівецької тероборони запитали настоятеля Києво-Печерської лаври митрополита УПЦ МП Павла (Лебедя), який повертався із закордонного відпочинку, “чий Крим?”, і він ухилився від відповіді. Митрополит УПЦ МП каже, що він тих людей, які там живуть.

Про це розповів Дмитро Чернишов, який став свідком цієї ситуації, повідомляє Buknews.

«Увечері привезли знайомим на блокпост біля Чернівців теплі речі, і якраз в цей час тероборона зупинила кортеж настоятеля Києво-Печерської Лаври митрополита Павла (в народі – Паші-Мерседеса)… Хлопці з тероборони задали йому елементарне запитання «Чий Крим?», на що митрополит Української Церкви не зміг дати конкретної відповіді, лише сказав, що “Крим тих людей, які в ньому живуть”», – розповів очевидець.

«Судячи з того, скільки Росія зараз туди нагнала окупантів, по логіці Паші-Мерседеса, Крим явно не український. Ганьба таким громадянам України!» – зазначив свідок розмови з Павлом.

Нещодавно, митрополит «незалежної» УПЦ МП Павло (Лебідь) молився з священниками Московського патріархату в Ізраїлі. Також він отримав подарунок від Єрусалимського патріарха.

До того митрополит УПЦ МП Павло перебував у Туреччині, де отримував вказівки від єрархів РП, як протидіяти автокефалії.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Колишній чемпіон світу вирішив допомогти українцю перед поєдинком за звання абсолютного чемпіона.
У середньо- та довгостроковій перспективі угода може вплинути на зміщення траєкторії розвитку реального ВВП України на 0,10%.
Спочатку чоловік налагодив приязні стосунки з дитиною, а потім почав часто ґвалтувати хлопця і вчиняти щодо нього інші розпусні дії. Свої дії ґвалтівник знімав на відео.
Актор був затриманий за звинуваченням у сексуальному насильстві. Його допитують у поліцейській дільниці.
Лідія Степанівна під обстрілами пройшла весь фронт, подолала близько 10 км, двічі падала - але будь-що прагнула дістатися вільної української території.
Левова частка – близько 12 тисяч утікачів – припадає на 8-му загальновійськову армію, яку РФ постійно задіює у бойових діях на сході України.
Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі поки не розглядає можливості чергового поєдинку з українцем.
Російські окупанти намагаються таким чином рухатись на Часів Яр, зазначає військкор Андрій Цаплієнко.
Уряд нашої країни завдяки коштам США зможе цього року сплатити пенсії та інші соціальні витрати.
Стало відомо, що зловмисник мав при собі пістолет, а також погрожував смертю друзям загиблого хлопця.
Тяжкі травми під час обстрілу дістав 60-річний житель села Кізомис, дорогою до лікарні чоловік помер.
Зростання держборгу відбулось на тлі отримання Україною великих об’ємів міжнародної допомоги у вигляді довгострокових кредитів.
Центр протидії дезінформації наголошує, що у зверненні президента Зеленського про "шлях до справедливого миру" не йшлося про мирні переговори з РФ.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.