ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУМЗС анонсувало проведення Молодіжного форуму «Люблінського трикутника»

МЗС анонсувало проведення Молодіжного форуму «Люблінського трикутника»

7 апреля 2021
МЗС анонсувало проведення Молодіжного форуму «Люблінського трикутника»


Міністерство закордонних справ України анонсувало проведення Молодіжного форуму Люблінського трикутника, присвяченому молодіжному виміру партнерства України, Литви та Польщі.

Як передає Укрінформ, відповідне повідомлення розміщене на сторінці МЗС України у Фейсбуці.

Онлайн-захід, який відбудеться за ініціативи української молодіжної організації Платформа публічної дипломатії та за участі представників міністерств України, Литви та Польщі, триватиме з 9 по 10 квітня.

Від українського МЗС участь в події візьме заступник міністра та національний координатор Люблінського трикутника Василь Боднар.

Організатори обіцяють, що академічність події буде поєднана з драйвом студентства чотирьох країн, адже до участі запрошена також білоруська молодь.

Нагадаємо, «Люблінський трикутник» – тристоронній формат взаємодії України, Литви та Польщі, створений міністрами закордонних справ цих країн у липні 2020 року. Перше засідання «Люблінського трикутника» міністри закордонних справ України, Литви та Польщі провели 29 січня 2021 року в онлайн-форматі.

Учасники формату домовилися координувати дії задля захисту міжнародного права у контексті російської агресії проти України, як у тристоронній координації, так і в міжнародних організаціях: НАТО, ООН, ЄС, Раді Європи й ОБСЄ.

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
РФ та Північна Корея готові до відновлення авіасполучення. Формуватимуться турпотоки, під них відкриватимуться чартерні рейси.
Ризик ескалації з боку Росії проти України "не такий високий, як, можливо, був на початку", вважає голова Об'єднаного комітету начальників штабів США.
Коштів для утримання доріг цього року з державного бюджету не виділяли взагалі, але ліквідація наслідків зсуву потребує нагального фінансування, повідомили в Закарпатській ОВА.
Всього буде діяти шість черг відключень, а електроенергію намагатимуться вимикати на чотири години.
Колишній чемпіон світу у важкій вазі вважає, що володар титулу WBC не допустить повторення бою проти Нганну.
Останнім часом правоохоронці порушили низку резонансних проваджень проти бізнес-компаній та окремих підприємців стосовно ухилення від сплати податків, незаконного заволодіння землею тощо. Як реагує на це суспільство?
Не те щоб ми зовсім не чекали такого від Mazda, але, якщо чесно, чекали трошки іншого. Більш звичайного, чи що.
Найбільше зернових та зернобобових посіяли сільгоспвиробники Одещини, Тернопільщини, Полтавщини, Хмельниччини, Вінниччини й Миколаївщини.
Олег Кіпер зазначив, що внаслідок ворожої атаки постраждало троє людей. З них двоє діти - 15 та 10 років.
Міноборони Польщі в коментарі українському ЗМІ розповіли подробиці їхньої військової ініціативи.
Вже сформовані групи для обстеження та спеціальна комісія, яка визначає завдані збитки, зазначили в Чернівецькій ОВА.
Дана Вайт не в захваті від поєдинку легендарного у минулому боксера у такому поважному віці.
Померли 27 хворих на COVID-19, ще одна людина померла через ускладнення грипу, повідомили в пресслужбі МОЗ.
Українці бурхливо відреагували на "дискредитаційне" фото від Пенсійного фонду і пристрасні поцілунки в Рівненському ТЦК.