ГОЛОВНАНОВИНИ УКРАЇНИ та СВІТУМосковська таємна організація "четвертий рейх"

Московська таємна організація "четвертий рейх"

17 июня 2021
Московська таємна організація "четвертий рейх"

Підпільну організацію "Четвертий рейх" створили не есесівські недобитки. Її було створено в СРСР. Створено у 1943 році учнями елітної московської школи № 175, у якій навчалися діти членів Політбюро ЦК ВКП(б), народних комісарів та членів ЦК. Пише у "Фейсбук" письменник, журналіст Павло Бондаренко.

До таємної організації входили:

- Серго та Іван Мікояни - сини члена Політбюро, Анастаса Мікояна, одного з найближчих поплічників Сталіна;

- племінник дружини Сталіна - Леонід Аллілуєв;

- Володиимир Шахурін - син сталінського улюбленця, наркома авіаційної промисловості, члена ЦК ВКП(б) Олексія Шахуріна;

 - син особистого секретаря Мікояна - Леонід Барабанов;

- Ніна Уманська - донька одного з найвисокопоставленіших радянських дипломатів, колишнього Надзвичайного і повноважного посла СРСР в США Костянтина Уманського;

- Петро Бакулєв, син академіка Бакулєва, який був другом особистого секретаря Сталіна Поскрьобишева. Ну, і ще кілька осіб подібного штибу, загалом більше десятка осіб.

Члени організації посилено займалися фізичною підготовкою, навчалися водінню автомашин. стрільбі, планували отримати навички стрибків з парашутом, вивчали праці Ніцше та Гітлера.

Організацію розкрили випадково - після самогубства її керівника, Володимира Шахуріна через нещасне кохання. Він застрелив свою дівчину - Ніну Уманську і застрелився сам. Розслідуючи справу, чекісти провели обшук в його кімнаті, знайшли записник і впали у ступор...

В обвинувачуваному висновку зокрема зазначалося:

"Учасники організації у своїх бесідах вихваляли німецько-фашистську армію і німецько-фашистських лідерів. Учасникам організації були присвоєні звання, запозичені у німецьких фашистів: "рейхсфюрер", "фельдфюрер" і "фельдмаршал", а саму організацію було названо "Четвертою імперією".

У бесідах між собою учасники організації обговорювали питання про способи ведення пропаганди, спрямованої на підрив радянського ладу, повалення після війни Радянської влади".

Якби то були діти зі звичайної школи, для них з такими звинуваченнями усе б закінчилося одним - "вишак" без оскарження. В СРСР стріляли за менші гріхи. Тим паче, що їм було вже по 15 років. Але ці тінейджери були зі школи незвичайної. Тому, потримавши трохи "для науки" у в`язниці, товариш Сталін наказав цих - як він висловився - "вовченят" вислати "У різні міста Сибіру, Уралу і Середньої Азії терміном на один рік під поручительство батьків".

Іванові Мікояну навіть всемилостивіше було дозволено навчатися в авіаційно-технічному училищі в Сталінабаді, куди його зіслали. Батечко постарався.

На фото - головний молодий московський нацист, голова "тіньового уряду" СРСР Володимир Шахурін.

 

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Новини України та Світу
Рубен Бараха висловився про останні успіхи збірних України і Грузії, за які виступають футболісти команди.
Воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних сил ЗСУ знищили п’ять ворожих "шахедів" на півдні.
Країна-терорист хоче повторення екологічної катастрофи на Херсонщині. Але тепер під загрозою не лише Україна, а й Молдова, зазначив президент.
Затримано дев'ятьох осіб, підозрюваних у зв'язках з обвинуваченими в теракті в Крокус Сіті Холлі.
ФАБ-250 була виявлена вранці 28 березня в районі села Безімено, а ФАБ-500 знайшли у селі Нечаївка.
Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо депутата Семенівської міської ради Чернігівської області, який після мобілізації ухилявся від військової служби за сприяння керівника підрозділу.
Наразі місцева влада Закарпаття вивчає документальну базу, проблемні питання, комунікує з усіма зацікавленими структурами.
Легендарний київський клуб здолав у фіналі Кременчук і в 15 раз виграв престижні змагання.
Путін почав повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Не зумівши "взяти Київ за три дні", він сконцентрувався на захопленні Донбасу та південних областей України.
Одна людина тяжко поранена, але загрози для життя немає, зазначає німецьке інформагентство DW.
В УІНП вважають, що попри перейменування монумент "репрезентує радянські ідеологеми й конотації", тому становить загрозу національній безпеці України
Не те щоб ми зовсім не чекали такого від Mazda, але, якщо чесно, чекали трошки іншого. Більш звичайного, чи що.
Лікарі все ще продовжують хвилюватися за здоров'я колишнього абсолютного чемпіона світу.
Особлива увага була приділена Формулі миру і наступним крокам на шляху її імплементації, зазначив міністр.